De Tuin van Nynke Atsma

Een door windsingels beschutte, kleurrijke tuin rond een boerderij uit 1929. Vijvers, schaduwborder, zonneborders, bosschages en een weide, altijd met een ronde vorm als basis. Er zijn, naar een ontwerp van Jacqueline van der Kloet, duizenden bollen geplant.
 meer info

       
       
 

 

Huys Beukenroode

Rondom het rietgedekte huis uit 1921 ligt de in architectuur aangelegde tuin met door hagen omsloten tuinkamers. Zichtlijnen en tuinelementen zijn ingeniues verwerkt. In het voorjaar bloeien de historische en hedendaagse tulpen uitbundig. In de zomer is de sfeer heel anders, een oase van groen, waardoor iedere tuinkamer weer een verrassing wordt. 
 meer info

       
 

 

Hof van Eigen-aardigheden

Het is een 1,2 ha grote landschapstuin. Naast een rozentuin met geurrozen, klim- en bottelrozen ook een hostatuin en een bloementuin. In de pluktuin veel snijbloemen. Verder een kruidentuin met een kiwiboog (diverse soorten kiwi’s). Wij houden bijen, dus ook aandacht voor “bijenbloemen”. Ook een bescheiden wijn- en boomgaard. Kortom: een allegorische landschapstuin.
 meer info

       
       
 

 

Arjan Schepers Vaste Planten

Een kwekerij van bijzondere vaste planten. Nieuwigheden, zeldzame soorten maar ook klasssiekers. Het hele assortiment staat uitgeplant in de moederplantentuin. Nieuw zijn de verwilderingsweides met bollen, vaste planten en een schaduwtuin.
 meer info